torstai 31. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 kuukauden sukat


Tässä postauksessa on kooste vuoden 2020 aikan neulomistani kuukauden sukista. Vuosi sitten päätin, etten aio osallistua mihinkään sukanneulontakilpailuihin koko vuonna. SockMadness poltteli jonkin verran keväällä, mutta selvisin siitä kiusauksesta ihan hyvin. Tour de Sockia ei tänä vuonna ollut ollenkaan. Muutenkin koko vuosi on ollut hyvin erikoinen ja kuukauden sukkien neulominen oli ihan hauskaa. Oli kiva etsiä uusia sukkamalleja, joita ei ehkä kovin moni ollut aikaisemmin neulonut.

Kaikkien näiden sukkien ohjeet on ladattavissa ilmaiseksi Ravelrysta. Joukossa on yksi oma mallini (heinäkuu), muuten kaikki ovat jonkun muun suunnittelemia. Lisätietoa sukista löydät kyseisen kuukauden sukan postauksesta, tähän olen vain koonnut kuvat kaikista näistä sukista.

Tammikuu
Helmikuu

Maaliskuu
Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu
Heinäkuu

Elokuu
Syyskuu

Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu

Yritin etsiä vuoden aikana ohjeita eri vahvuisista langoista tehtyihin sukkiin. Lisäksi ohjeissa on pitsiä, palmikoita, kirjoneuletta sekä mosaiikkitekniikkaa. Osa on aloitettu kärjestä, osa varresta. Mitään kovin erikoisia teknisiä ratkaisuja näissä sukissa ei ole. Se voisikin olla sitten vuoden 2021 teema. Jos siis jatkan tätä kuukauden sukan neulomista. Aivan vielä en ole varma, sillä vähän polttelee tuo Sukkafinlandia, joka olisi alkamassa loppiaisena. Ehkä sittenkin jatkan tätä, sillä sukkaohjeiden valinta on ollut tosi hauskaa. Ja kun aikataulun ja mallin saa itse päättää, ei tarvitse neuloa sormet rakoilla. 

Juuri tällä kirjoittamishetkellä on puikoilla sukat, jotka olen aiemmin neulonut vuoden 2019 Sukkafinlandian etappiin 5. Harvoin tulee palattua johonkin vanhaan malliin, mutta tällä kertaa näin pääsi käymään. Tammikuussa kuuluu, minkä päätöksen olen ensi vuoden sukanneulonnan osalta tehnyt.

Hyvää Uutta Vuotta 2021 kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti