tiistai 2. helmikuuta 2021

Helmikuun helinää

Ja niin se tammikuu vierähti enkä blogin puolelle ehtinyt ollenkaan. Tänä vuonna en sitten tee mitään kuukausittaista sarjaa, mutta sukkia olen kyllä neulonut. Alkuperäinen ajatukseni oli ottaa joka kuukausi jokin uusi tekniikka ja neuloa sillä sukat. Ensimmäisenä uutena tekniikkana harjoittelin intarsiaa pyöröneuleena. Sukkaohjetta etsiessäni silmiini osuivat Louise Robertsin suunnittelemat sukat nimeltä Stitch Surfer.  Nuo sukat ovat todella kivan näköiset ja niitä oli hauska neuloa. Vaikka neule on suurimmaksi osaksi sileää, niin sen neulominen ei ollut yhtään tylsää, koska välillä piti vaihtaa suuntaa. Aaltoileva kuvio syntyy lisäämällä ja vähentämällä silmukoita.


Lankana noissa sukissa on Adlibriksen Socki Fine. Värit Lollipop Sprinkle ja Hangö sopivat oikein hyvin yhteen. Lollipop Sprinklen pilkuissa toistuvat samat värit kuin Hangön raidoissa. Yhteensä lankaa kului 65 grammaa. Koska molempien sukkien kantapäät ovat Lollipop Sprinkleä, niin sitä kului hieman enemmän. Muuten sukkien väritys on peilikuva.

Pari omaa malliakin on tullut suunniteltua, niistä enemmän myöhemmin. Muutama päivä sitten aloin neuloa Instagramin puolella olevan #tajunnanvirtakal2021 yhteisneulonnan sukkia. Pipotus jakaa muutaman päivän välein vihjeitä, joiden mukaan sitten neulotaan vapaasti soveltaen. Nyt olisi vuorossa kantapäät, varret on jo neulottu. Tässä kuvassa ovat ensimmäisten vihjeiden mukaiset resori, lumihiutaleet (aika tummia hiutaleita), sydämet, kiemurat ja raidat. Tähän upotan Nallen jämiä, kiva nähdä millainen on lopputulos.



1 kommentti: