maanantai 28. joulukuuta 2020

Joulukuun sukka

 
Joulukuun sukaksi olen neulonut Tiina Kuun suunnittelemat sukat nimeltä Unelma Onnesta. Näiden sukkien ohje on alun perin ollut Roosa nauha -ohjekuvastossa. Ohje on ilmaiseksi ladattavana sekä Ravelryssa että Payhipissä, jonne Tiina on ohjeensa siirtämässä.
 
 
Sukat on neulottu Adlibriksen Socki Fine langasta, väreinä Dusty Pink ja Purple. Tapani mukaan neuloin koon L sukat, joissa on 72 silmukkaa. Tämä silmukkamäärä sopii hyvin minun käsialalleni, silloin sukat ovat vähän terän pituudesta riippuen naisten kokoa 39-41.  Lankaa kului yhteensä 74 grammaa.
 
Malli on yksinkertainen varresta aloitettava. Varrensuussa on nirkkoreunainen kaksinkertainen osio. Värinvaihtumiskohdissa on muutama kerros kirjoneuletta, mutta pääosin sukat ovat sileää oikeaa, joten ne on nopea neuloa.  
 
Tämä on vuoden 2020 kuukuden sukkien sarjan viimeinen osa. Joulukuun alku osoittautui niin kiireiseksi töissä, etten saanut tätä juttua kirjoitettua ihan alkukuusta. Kun arkisin saa olla monta tuntia päivässä tietokoneen ääressä, ei heti vapaiden alettua tehnyt mieli ottaa konetta esille. Mutta ehdinpä kuitenkin tämän kuun aikana saada sellaisen inspiraation, että kirjoitin tämän. Blogi on kuitenkin minulle vain osa käsityöharrastusta. Kirjoittamisen ja neulomisen pitää olla kivaa, muuten siitä tulee työtä. Ja työtä saa tehdä muutenkin ihan tarpeeksi.

1 kommentti:

  1. Onpas kauniin väriset sukat, kuviokin on nätti. Tiinalla on niiiiin paljon kauniita malleja.
    Mukavia loppuvuoden päiviä ja hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista