sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Vuosi väriterapiaa - haaste

Sirpukan solmuissa -blogissa on julkaistu jo viime vuoden puolella tämä haaste, jossa valitaan jokaiselle kuukaudelle väri ja kyseisen kuukauden aikana esitellään käsityö, jossa väri on mukana. Ihana haaste, johon lähden innolla mukaan!

En ole viime aikoina seurannut kovin aktiivisesti sitä, mitä muissa blogeissa tapahtuu, joten tämänkin haasteen huomasin vasta nyt. Mutta se sattui oikein sopivaan saumaan. Sain toissa päivänä valmiiksi pari työtä, päättelin langat ja sitten olinkin tilanteessa, että mitään sellaista työtä ei ole kesken, jota nyt haluaisin jatkaa. Tällainen tilanne on erittäin harvinainen! 

Tässä haasteessa pitää siis etukäteen valita jokaiselle kuukaudelle väri. Valitsemani värit ovat alla olevassa kuvassa. Osa väreistä oli heti selviä, sillä joihinkin kuukausiin kuuluu jotain sellaista, jolla on selkeä väri. Näistä kerron sitten myöhemmin lisää.


Joka kuukausi on siis odotettavissa tässäkin blogissa haasteeseen liittyvä postaus, jossa tehdään käsityö kuukauden värillä. Saattaa olla, että jonkinlainen lankavaraston tyhjennysprojekti alkaa osana tätä haastetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti