maanantai 17. lokakuuta 2016

Kesän ja syksyn satoa

Kesän ja alkusyksyn aikana olen neulonut aina televisiota katsellessani ja vähän muutenkin. Valmistakin on syntynyt, mutta blogin kirjoittaminen on jäänyt pitkään väliin.

Nalle on saanut ylleen Novitan Aalto-langasta neulotun pipon ja huivin. Aalto-lanka houkutti minua kaupan hyllyillä jo pitkään. Puuvillasekoitelankana se on mukavan tuntuista. Ohjeetkin näihin oli tarkoitus kirjoittaa. Tätä postausta ei tulisi vieläkän, jos nyt alkaisin tutkia, miten nuo tuli tehtyä! Kumman nopeasti sitä unohtaa, kuinka paljon silmukoita tuli luotua ja millä puikoilla työ tuli tehtyä. Pitäisi aina kirjoittaa ylös silmukkamäärät yms. työtä tehdessä, mutta jostain syystä se jää useimmiten tekemättä.


Kannon päällä olevat sukat ovat ensimmäinen versio mysteerisukista, jotka ovat tulossa tähän blogiin ensi viikolla. Mysteeri- tai kalenterisukkien idea on, että ohje paljastuu päivittäin vähän matkaa kerrallaan. Kuvan sukat on neulottu Nalle-langasta (puikot 3, silmukoita 64, lankaa meni 78 g).


Valkoiset sukat on neulottu Dropsin Fabelista. Näihin on ohje tulossa myöhemmin Ravelryyn.

Varastoissa olleista Novitan Tico Tico -langoista neuloin tällaiset kirjoneulelapaset (64 s, puikot 2,5, lankaa meni 52 g).

2 kommenttia: