maanantai 16. kesäkuuta 2014

Villasukkia ja lankojen hamstrausta

Tämä palsta on elänyt vähän hiljaiseloa, kun näin keväällä on aina muutakin tekemistä kuin istua käsitöiden kanssa. Onneksi nuo jalkapallon MM-kisat naulitsevat aina välillä television ääreen, niin tuo tähtipalasista koottu tilkkutyökin etenee.

Pidin pienen inventaarion valmiiden ja melkein valmiiden käsitöiden varastoon. Sieltä löytyi, yllätys, yllätys, pari virkattua pitsiliinaa ja yksi neulottu pitsiliina. Kaikki ne olivat päättelemättä ja silittämättä, joten en viitsinyt niitä kuvata. Lisäksi olen joskus virkannut paria tyynyliinaa varten välipitsit. Pitäisi saattaa nekin arvoiseensa käyttöön. Varastosta löytyi neljä paria aikuisten kokoa olevia villasukkia ja yhdet vauvan sukat sekä lapsen kirjoneulelapaset. Täytyy nyt hillitä itseään, kun sukankutomishimo yllättää. Tai ainakin hankkiutua varastoista eroon.


Tänään kaupassa käydessäni eksyin kuin huomaamattani lankahyllylle. Siellä oli paljon tarjouslankoja ja mukaan läksi muutama kerä luonnonvalkoista bambulankaa. Näistä on tarkoitus tehdä haarukkapitsillä hihaton toppi. Sen kaltaisia näkyy olevan nyt vaatekaupoissa. Olen joskus vuosia sitten tehnyt haarukkapitsistä hartiahuivin. Täytyy etsiä jostain ohjeet, mutta ensin pitäisi saada nuo tähtipalaset valmiiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti